Till minne av Irma Grahn Lejdemyr
2001 02 07 – 2007 12 24

På julaftonsmorgon 2007 så somnade vår älsklingstjej in efter flera års kamp mot elakartad hjärntumör. Änglarna fick den finaste julklappen. En speciell dag att dö på för en alldeles underbart speciell tjej. Irma blev drygt 6 år men levde ett otroligt intensivt och lyckligt liv. Hon var en stor människa i en liten kropp som bjöd på sig själv in i det sista.

 

Irma kräver mer utrymme än en hemsida för att komma till sin rätt. Vi har trots det bestämt oss för att försöka berätta lite om Irma och vårt liv tillsammans. Anledningen till denna hemsida är att vi vill hylla vår hjältinna men även försöka få andra att förstå vad vi gått igenom. Den största drivkraften har nog ändå varit att skriva om stora och små händelser i Irmas liv. Hennes generositet, kärleksfullhet, mod och livsgjädje vill vi gärna sprida.

 

Irma lärde oss så mycket och har varit en stor gåva för oss. När Irma blev sjuk så insåg vi att vi inte kunde ta någonting för givet och att Irma levde på lånad tid. Vi har bara varandra till låns och varje dag tillsammans med Irma var väldigt värdefull. Trots alla nedslående röntgenbesked och återfall genom åren så hittade vi ett sätt att ta till vara på tiden och vara lyckliga tillsammans. Mycket tack vare Irmas underbara sätt.

 

 

Vår förhoppning när vi startade med den här sidan var att vi skulle kunna stötta andra som har det svårt, vi önskar även att ni som orkar kan ge oss ert stöd. Det behövs. Vi håller sidan levande främst genom dagboken och bilder. Skriv gärna en hälsning i gästboken, det betyder mycket för oss.

 

 

På den här sidan är allt fokus på Irma och livet runt henne. Vi har medvetet gjort det så och Ludwig, Irmas storebror, har själv valt att hålla lite lågprofil här. Vi gör allt för att Ludwig inte ska hamna i skuggan. Han är vår stora älskling och vår favoritkille. Viktigt att poängtera!


 

Uppdaterad 7 dec 2014


Bildspel, heaven is a

place nearby. Klicka här.

Tips!

Skänk gärna en minnesgåva till barncancerfonden.
Telefon: 08-584 209 00.

 

Gå in på www.barncancerfonden.se och beställ jättefina halsband.

 

Pris 295 kr (inklusive kedja). Hälften av summan går till barncancerfonden.

 

Stort tack till alla som varit med och finansierat Irmas vistelse på Santa Monica kliniken.
Det känns helt fantastiskt att så många velat hjälpa till.
Vi kommer aldrig att glömma er.

 

 


 
stäng